Over Hoek Af

Ondernemers zelf aan het woord laten. Over ondernemen met een hoek af. Over voorlopen en vandaag de wereld en de economie van morgen bouwen. Over de wereld veranderen. En veroveren. Over groeien. Ondernemers met een hoek af groeien bovengemiddeld. Wat zeg ik? Ze groeien uitzonderlijk. 150% gemiddeld in de laatste 12 maanden. En dat houden ze een aantal jaren vol.
Het eerste boek in de reeks Hoek af verscheen eind 2015 en ging over ondernemen met bloed, zweet en tranen.
Het tweede boek verscheen in de zomer 2017 en bevat de kroonjuwelen van onze economie.
Het derde (en het laatste?) boek is er op 21 maart 2018 en bevat 21 ondernemers met ballen en breinen - balls & brains.
Hoek af is de barometer van het ondernemerschap en van de wereld.
Wanna sneak preview?

Eric Kenis
Auteur Hoek af
Auteur Eric Kenis is de jeugdtrainer van topondernemers en ambassadeur van Belgiƫ's ondernemend toptalent. Eric ruikt ondernemersbloed en is de meesterscout voor nieuw ondernemerschap. Door zich jarenlang midden tussen 'de echten' te bewegen, heeft hij het instinct en het patroon ontdekt om dream teams samen te stellen. Niet alleen dat - hij stelt ook hun adviesraden samen en hij koppelt de ondernemer aan het juiste klankbord.

Eric Kenis heeft in de voorbije 3 jaar 3 boeken geschreven in de reeks Hoek af.

Hij voert daarnaast projecten rond ondernemerschap uit voor Vlerick, U Gent, Voka, Unizo en ING Belgiƫ. Hij is de stichter van talenschool 2.0 BLCC, vader van Bryo - en van Yari en Lura, columnist voor Trends, coach en adviesraadslid voor vele groeiondernemers, en nu ook de ontwerper van de beweging van ondernemers met een Hoek af. Maar vooral is hij vertrouwenspersoon in goede en kwade dagen van onze beste jonge ondernemers.